Ontzorg De Luxe

Bij het ontzorgpakket De Luxe, komt alle feestverlichting mee, een gevulde ballonnenstandaard en een extra aardigheidje in alle kadotasjes. En een passend kado voor het feestvarken. We zetten een uitbundig snoepbuffet voor u neer, helemaal passend bij het thema en kleuren. Bestaande uit donut wall, spek & lolliedisplay, snoeppotten, choco-toren, snoepcocktails, wafelbekertjes gevuld met fruit en popcornmachine.Zo eten de kinderen bij Harry Potter Smekkies-in-alle-smaken, witte muizen, choco-kikkers, galjoenen, de vervloekte ring, oogballen, Loena's favorieten etc. Het buffet wordt gedecoreerd met een toverboek, toverdranken, zwerkbalset en Harry zelf natuurlijk. Er staat zelfs een glazen bol en draak in ei bij.

In ieder thema stoppen we extra zorg bij Ontzorg De Luxe. Zo krijgen de dames altijd een slaapmaskertje als kado. Bij de BubbleGum - Giraf komt er een enorme giraf knuffel mee van 1.40 m. hoog. Bij Unicorn een opblaasbare eenhoorn van 1.89 m. hoog! Het snoepbuffet is prachtig gedecoreerd met gevleugelde eenhoorns, snoep in de unicornkleuren en zilveren hoornen tussen het lekkers.

Bij de 1001-nacht party komt er een prachtig Arabische theeset mee, gevuld met rijkdom. Een diamanten snoepring, chocomunten, snoepketting, zuurtjes in gouden wikkels. Van snoepspray maak ik parfumflesjes. Alle snoep past bij de kleuren van de musical: goud, zeegroen, paars en roze.

Doe u zelf het plezier met dit snoepbuffet zodat u geen servies/bestek heeft om af te wassen. Geen slagroomresten aan uw bank maar gewoon een donut in een servetje. Wij hergebruiken zoveel mogelijk van de materialen. Alles wat afwasbaar is, wordt hergebruikt. Popcornmachine
Wat is leuker en lekkerder dan je eigen popcorn maken? Je ziet het van maiskorrel tot popcorn poppen en kunt zelf beslissen of je zout of zoet wilt! Onze tafelmodelmachine kunt u bijvoorbeeld op de tafel van uw snoepbuffet zetten.
De machine wordt geleverd met mais, olie, schepjes en een grote mixbak om suiker of zout te mengen. 
Als u zich laat ontzorgen door ons, zorgen we ook nog voor bakjes of zakjes en servetjes. 
 

© 2021 - 2023 logeerpartijtje Party Verhuur Oegstgeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel