prive pagina

Hoi!

Wat leuk dat je al komt kijken op deze VIP-pagina voor gastvrouwen en -heren van Tipi-slaapfeestjes van Logeerpartijtje.
 
Je hebt post van ons ontvangen met daarbij naamlabels. Hier vind je een filmpje hoe je de naamlabels aan de kadotasjes kan vastmaken. Dan zie je meteen welke kadootjes er van ons in het tasje zitten...
Het is ook leuk om zelf al wat spulletjes te verzamelen om straks in het tasje te doen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk hebbedingetje van Action. Of maak zelf iets. Zo maak ik bijvoorbeeld boekenleggers voor het Harry Potter-thema van de Dikke Dame. Ik print ze uit en haal ze door de lamineermachine. Harry Potter-fans hangen dit aan hun deurkruk of gebruiken het als boekenlegger.

Voor pappa of mamma is hier een filmpje over hoe je het beste het tipi slaapfeest kan opzetten. Dat scheelt hen tijd! En jij weet zeker dat het feestje er prachtig bij staat als jouw gasten binnen komen. Plus tips voor ouders wat het makkelijkst werkt zodat er ruimte blijft om heen en weer te lopen. 

Heb je al ideeën wat je gaat doen? Hier een paar tips:

* Bakken we als avondeten  frietjes of maken we spaghetti? Bespreek het menu alvast. Misschien is het leuk om daarbij zelf een mini-pizza te maken met een gekke bek.  Heb je de popcornmachine mee gehuurd? Denk dan eens aan gekleurde poedersuiker ipv van de gewone.
50 stuks lege plastic doorzichtige potten - 5G reiscontainers voor cosmetica, lotion, crème, make-up, kraal, oogschaduw, strass, monsters, reisbenodigdheden 0* Wil je wat Spa'' toevoegen aan je feestje?  Maak dan zelf een gezichtscrème. Je kunt eventueel bij ons kleine potjes/spatels bestellen zodat er niet meteen 150 gekocht hoeven te worden. 
* Een workshop Schrift versieren zodat er niet alleen maar saai 'rekenen' op je schrift staat. Hierna maak jij er een kunstwerk van! 
* Wat is jullie lievelings-TikTok-filmpje? Oefen met elkaar om deze op te voeren. Laat het filmen en stuur het naar de ouders!

© 2021 - 2024 logeerpartijtje Party Verhuur Oegstgeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel