Veilig en schoon

Koop niet voor eenmalig gebruik maar huur goedkoop bij logeerpartijtje.nl en consuminder! 

Logeerpartijtje.nl is zuinig op uw gasten door alles zo schoon en hygienisch mogelijk te houden. We hopen dat u ook weer zuinig bent op onze spullen. Vanuit onze achtergrond van hospitality, horeca, arbo en management, denken wij bij iedere toevoeging aan ons aanbod na over gevolgen/risico's hiervan. Zo hebben we in het tentenkamp geen materiaal met snoeren vanwege struikelgevaar. De camouflagenetten op de Jungle-tenten komen niet tot de grond zodat niemand er in blijft haken. Bij het maken van het snoepbuffet houden we de HACCP-regels in acht en voegen we zo mogelijk zoet fruit toe. Als er een duurzaam alternatief voor materiaal is, kiezen we hiervoor. Hygiene, de beleving van de kinderen en het ontzorgen van ouders staat echter wel hoger op ons prioriteitenlijstje.

Na iedere verhuring worden de dekbedhoezen en kussenslopen door ons gewassen en gestreken. 
We ontsmetten de dienbladtafels en placemats.  De tentjes worden opgezet en afgenomen. ​Dit doen wij zelf zodat we zeker weten dat het gedaan is en we naar eer en geweten kunnen leveren aan de volgende huurder. 
De gebruikte verhuurkleding wordt gestoomd. Ook de decoratieknuffels worden met de stoommachine te lijf gegaan. 

De luchtbedden zijn kwaliteitsbedden met luchtkamers voor volwassenen. Als u klein behuisd bent, bieden we kortere  kinderluchtbedjes aan. Het beddengoed dat we kiezen is van Responsable Cotton. 

Wij rekenen er op dat bij een eventuele corona besmetting of kinderziekte, u ons inlicht zodat wij onze maatregelen kunnen nemen. We geven een opvolgende verhuring dan andere materialen mee om besmettingsgevaar te voorkomen. Ook wij verhuren enkel als wij fit en gezond zijn. We vragen ook of u wenst dat wij een mondkapje dragen.

Bij het ontzorgpakket beschermen we uw tafel bij het snoepbuffet met een plastic tafelkleed. Onze keuze van donuts & cake pops is bewust zodat u minder afval heeft en uw meubilair beschermt. Daarnaast zijn kleinere porties een verstandigere keuze dan grote stukken taart.

Mocht decoratie of slaapmateriaal problemen of een onveilige situatie opleveren? Dan horen wij dit graag om te kunnen bijsturen. 

© 2021 - 2024 logeerpartijtje Party Verhuur Oegstgeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel