Knutsel activiteit meeboeken

Vorige Artikel 10 van 11 Volgende
€ 3,50 (inclusief btw)

Deze knutsels zijn alleen te bestellen in combinatie met het boeken van een tipislaapfeestje. En zo lang de voorraad strekt.

Als ouder moet je het jezelf makkelijk maken. Want zo'n feestje is druk genoeg. Daarom bieden wij als service leuke, originele knutseltjes die:
* niet te lang duren
* niet te veel rotzooi geven
* weinig begeleiding nodig hebben
* origineel zijn en passen bij het thema

Iedere knutsel wordt geleverd met plastic tafelkleed, een kliederschort en bijbehorende stiften/verf/penselen/scharen/lijm/decoratiemateriaal. De knutsel houden de kinderen. De andere materialen komen weer bij ons terug. We leveren alleen stiften/verf die uitwasbaar is uit de kleding. Wel vragen we u om niet te knutselen op ons beddengoed. 

Bij het Slaapfeestje Spa Luxerious is het leuk om zelf een toilettasje te kleuren en decoreren. De slaapmaskers kunnen met stiften gekleurd worden in ieder gewenst thema. In combinatie met een gezichtsmaskertje en andere verzorgingsproducten en natuurlijk een leuke film, is de middag/avond dan zo gevuld. 
Er is een windgong om te beschilderen, een jungle etui om in te kleuren en (dino)maskers om te versieren. De houten lama's worden eerst beschilderd en daarna eenvoudig in elkaar gezet. Of beschilder mooie stenen en ga deze daarna tijdens een wandeling uitzetten. Tot slot voor de jongsten een eenhoornsleutelhanger om met stift in te kleuren.

Kortom, leuke knutsels die de kinderen lekker bezig houden.
 

© 2021 - 2024 logeerpartijtje Party Verhuur Oegstgeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel