Voetbal

Voetbal 
Voor alle jongens en meisjes die van voetballen houden. Eerst gaan we lekker samen buiten voetballen, mamma bakt daarna een patatje voor de hongerige kinderen. Dan gezellig samen een film kijken met warme popcorn uit de machine. En natuurlijk logeren met je team in onze voetbaltentjes! Ieder tentje heeft een eigen voetbal lichtsnoer. Het dekbed is een vlammend schot en het kussen is een voetbal. Ieder kind heeft Loekie de leeuw  als voetballer en een zilveren prijzenbeker. De beker is leuk om met snoepjes te vullen dan zit de stemming er meteen in. Het voetbalvloerkleed is het stralende middenpunt.  's Avonds gezellig de discobeamer aan of de sterrenhemel en de ervaring is compleet. U kunt ook kiezen voor wit/blauwe tipi's bij dit thema. Deze zijn sneller in opzetten en afbouwen. 
Voor voetbalverenigingen die veel kinderen willen laten logeren in de sportkantine... benader ons om een plannetje te maken. We kunnen zo'n  50 tentjes ophoesten. 

Heeft u een verzoek voor een bepaald thema? Laat het ons weten via het contactformulier. We kunnen dit wellicht toevoegen aan ons assortiment of er creatief mee om gaan voor het gewenste resultaat

© 2021 - 2024 logeerpartijtje Party Verhuur Oegstgeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel