Spa Beauty

Een gloednieuw Tipi-slaapfeestthema voor de meiden die lekker willen tutten. Een schattig lichtroze tipi met een kraakhelder wit dekbed en een rond grijs sierkussen. Tussen de tentjes hangt een lichtsnoer met knijpertjes. Hier kunt u zelf producten aan hangen zoals maskertjes, verjaardagskaarten of foto's. Of laat de meiden zelf iets verzinnen! Ze kunnen in de aanloop van het feest bijvoorbeeld plaatjes van kapsels of looks verzamelen en die ophangen aan de knijpertjes.  
Op ieder dienbladtafeltje staat een ruime make-upspiegel met verlichting. Bij Spa Beauty komt een hoogpolig roze vloerkleed mee. 

U kunt het verzorgingspakket-de-luxe van 12,50 euro bij boeken. Dit bestaat uit:
- Glans satijnen kimono in hotpink** 
- Slaapmasker in roze
- Gezichts-sheet-masker
- Lipbalsem-stick
- Flesje glitternagellak*
- Handdoekje**
- Washandje**

U kunt ook de knutselactiviteit toilettas beschilderen/decoreren bij boeken. Wij leveren alle materialen: plastic tafelkleed, kliederschort, textielverf en -stiften, kwasten, decoratiemateriaal, lijm, schaar etc.

* De nagellak mag niet opgebracht worden terwijl de kinderen op de dekbedden zitten. Dit wordt aan een tafel opgebracht. Pas als de nagels droog zijn mag het bed weer gebruikt worden. Nagellak die op de dekbedden komt, krijgen wij er niet uit en wordt van de borg af gehaald. U kunt het nagellakflesje ook in het bijgeleverde kadotasje doen om thuis te gebruiken. 

** De kimono, het handdoekje en washandje levert u weer in en wij wassen en strijken dit weer om te hergebruiken.

© 2021 - 2023 logeerpartijtje Party Verhuur Oegstgeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel