Partytent

Vorige Artikel 5 van 14 Volgende
€ 35,00 (inclusief btw)

Partytent Easy Up 3 x3 meter wit (licht gewicht)
Deze tent van 3 x 3 meter is echt makkelijk op te zetten. Het dak hebben wij al voor u bevestigd. Toen wij 'm voor het eerst opzetten, waren we in 7 minuten klaar met de tent en wanden. Deze tent is uitermate geschikt om met 3 wanden neer te zetten tegen het huis aan. Via de achterdeur loopt u zo de tent in. U voegt zo 9 vierkante meter feestruimte toe aan het huis. Als achterste wand, houdt u dan de ritsluitingswand (als nooduitgang).  
Deze tent is ook waterdicht en lichter om te vervoeren, namelijk 17 kg in een handige draagtas.
Als u wind verwacht, leveren we poot gewichten mee en eventueel haringen bij zachte ondergrond.

Grizzly Easy Up Partytent zwart (zware kwaliteit) 
Easy Up, is echt easy up! Super makkelijk om op te zetten en toch een heel stevige tent. Bij deze tent is het dak nog niet bevestigd vanwege het vervoeren van van het frame. Deze zware kwaliteit tent weegt met frame en dak 31 kg, is 100 % waterdicht. Er zijn 2 wanden met een (af te dekken) raam, 1 wand met deur die opgerold kan worden en 1 dichte wand. De doorloophoogte is 2.17 m.

U kunt maximaal 2 witte tenten en 1 zwarte tent in uw winkelmandje zetten en bij opmerking zetten wanneer u de tent(en) nodig heeft. Of neem rechtstreeks contact op om de agenda te checken en meteen afspraken te maken. 

U kunt partymaterialen ook laten thuisbezorgen of  thuisbezorgen en laten opzetten. 

 

© 2021 - 2024 logeerpartijtje Party Verhuur Oegstgeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel