Instructies

Inventarislijst
Als u zelf het tentenkamp op zet, krijgt u van ons een inventarislijst. Hierop staat wat voor producten in specifieke verpakkingen zitten zodat het opruimen de volgende dag snel gaat en alles weer in de auto past. Ook kunt u afvinken of u alle materialen heeft ingepakt. 
Onze tip, zet alle dozen/tassen zoveel mogelijk in elkaar en plaats ze in uw auto of op de slaapkamer van het kind dat in de tipi's slaapt. Dit maakt dat uw kamp er netjes uitziet en u niet gek wordt van rommel. 

Indeling en volgorde
Begin altijd met het opblazen van de luchtbedden en houdt er rekening mee dat de tipi's iets wijder staan over het bed. Zo kunt u het beste de ruimte indelen. Een looppad houden is altijd fijn. Als de bedden opgepompt zijn en de indeling naar wens is, kan het beddengoed uit de compactor (vacuumtas) worden gehaald. Eerst een (witte) matrashoes om de bedden heen trekken.
Leg het kleed op een centrale plaats. Daarna kunnen de kussens en dekens op de luchtbedden. De flap van het dekbed komt onder het luchtbed. Nu kunnen de tipi's over de bedden worden gezet (zie instructie tipi's verderop in deze pagina). Hang de lichtjes op tussen de tipi's. Zet het dienbladtafeltje op en plaats de placemat er op. Knuffel en fleecedekentje er bij en u bent klaar voor het logeerpartijtje van het jaar. 

Luchtpomp 
De bijgeleverde pomp heeft een blaasfunctie en een zuigfunctie. Als u de pomp aanzet dus even voelen of hij op blazen staat. Het verloopstuk (blaasmond) op de juiste uitgang zetten (blazen of zuigen). 

Luchtbed grijs oppompen
Trek het gele ventiel open en uit. Dit is namelijk een dubbel gezekerd ventiel. Zodra u genoeg lucht er in heeft geblazen met onze pomp, houdt u het luchtbed met de ene hand stevig vast, met de andere hand duwt u met de pomp het ventiel in. U kunt nu de pomp loshalen. De lucht zal niet ontsnappen. Het ventiel daarna stevig aandrukken. Indien voorradig leveren we altijd een extra luchtbed aan, voor het geval dat...

Luchtbed gekleurd oppompen
Gebruik het smalste opzetmondje van de luchtpomp. Dit opzetstuk moet redelijk ver in het ventiel worden geduwd. Het bed vult sneller als u de kleine openingen van de pomp met uw hand afdekt.  

Dienbladtafel in elkaar zetten
Leg het dienblad op zijn kop op het kleed, dit werkt het makkelijkst en volg onderstaande instructie. Bij het inklappen van de tafels aub niet forceren dan breekt het af. 

Tipi opzetten
Als uw auto groot genoeg is, laten we de tipi's in elkaar zitten want dit scheelt veel opbouwwerk. Bij een kleine auto zullen de tipi's uit elkaar moeten. Hieronder de instructie van het in elkaar zetten van de tipi's.

Vacuumtas
De dekens, kussens en knuffels zitten in een vacuum gezogen tas. U opent deze door in het midden de ziplock open te trekken. Zoals je een diepvrieszak zonder fancy sluitinkje opent. Alles zuigt zich weer vol lucht. Bij het vullen van de tas, begint u met het beddengoed. Verdeel alles wat in de tas gaat goed naar de vorm van de tas. Daarna dekens en kussens en als laatste de knuffels. Zip de plasticke tas dicht, dit kan met de hand of gebruik het roze knijpertje. Zo stevig als mogelijk drukken zodat de sluiting goed dicht komt. Open het ventiel en zet de stofzuiger er op. De tas krimpt naar 75% van het eerdere volume. Hierna kunt u de de rits sluiten. Als dit niet lukt omdat de vorm niet gelukt is, laat u de rits open.

Canvas Tentje 
In iedere doos zitten benodigdheden voor het opzetten van 1 tentje. Er is één geel blikje met daarin inbussleutels. Dan kunt u met meerdere personen tegelijk de tentjes opzetten. Hieronder de officiele opzet-instructie van de leverancier. Zelf vind ik het mooi als de canvasvoorzijde over de houten voorzijde tent zit. Daarom zet ik eerst de twee platte planken kruislinks in elkaar (een V-vorm op zijn kop) Ik zet op de bovenkant van alvast 1 ronde stok vast. Dan gooi ik het canvasdoek er al overheen. Dan pas maak ik de achterkant (weer een V op zijn kop) vast. Dan stokken door de tunnels van onderkant canvas heen. De stokken vast zetten. De kant waar het canvas op het hout zit, gebruik ik als voorzijde. 


Popcornmachine gebruiken

Kledingrek in elkaar zetten

 

© 2021 - 2024 logeerpartijtje Party Verhuur Oegstgeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel